S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Iskalnik
 
Anketa

Ali ste zadovoljni s kvaliteto vaše vode ?

Da, zelo
Še kar
Niti ne
Sploh ne

 
 
Akcije dokumenta

Projektiranje

Images
Projektni nacrt Projektni nacrt

Projektiranje s područja uređaja za čišćenje i pripreme voda, energetike, prozračivanja, čišćenja zraka, tehnoloških procesa i sličnog za upotrebu u industriji, javnim poduzećima, farmaciji i prehrambenoj industriji.


Stručna skupina inženjera s područja kemijske tehnologije, strojarstva i elektrotehnike jamči moderne pristupe i uvedbu tehnoloških postupaka koji naručitelju osiguravaju ekonomsko povoljna i moderna rješenja.

05.09.2018 Obvestilo o pripojitvi družbe Kolektor Strix d.o.o.

Skladno s predhodno junijsko najavo vas obveščamo, da je tudi uradno zaključen postopek pripojitve družbe Kolektor Strix, d.o.o., Cesta dveh cesarjev 403, 1000 Ljubljana k družbi Kolektor Sisteh d.o.o., Zasavska cesta 95, 1231 Ljubljana – Črnuče.

[več]

26.05.2016 Strateško partnerstvo

Želimo vas obvestiti, da je podjetje Strix sklenilo dogovor o strateškem partnerstvu s podjetjem Kolektor Sisteh. Gre za pomemben korak, ki je bil storjen z namenom sinergijskih učinkov pri izvedbi celovitih tehnoloških projektov na področju upravljanja z vodami in nam bo dolgoročno pomagal pri širitvi na mednarodne trge.

[več]

Zaključeni projekti

GGD d.d., Bašelj

Izboljšanje vodooskrbe in kakovosti vode na trasi zajetje Bašelj - stolpni vodohram Kranj

Cerknica, Slovenija

Filtracija za potrebe pitne vode

Hubelj, Slovenija

Filtracija za potrebe pitne vode

 

Copyright @ 2019 | +386 1 546 60 50 | kontakt | o avtorju