S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Iskalnik
 
Anketa

Ali ste zadovoljni s kvaliteto vaše vode ?

Da, zelo
Še kar
Niti ne
Sploh ne

 
 
Akcije dokumenta

Tehničko savjetovanje

Zadovoljstvo kupaca i korisnika je naša glavna misao vodilja.


Vlastiti razvoj tehnoloških rješenja u sudjelovanju s domaćim i stranim poduzećima za razvoj i institutima jamči važan oslonac na rješenja pri upotrebi  komponenata visoke kvalitete. Stručnjaci smo na području odlučivanja i savjetovanja pri upotrebi pravilnih i pouzdanih tehnološko tehničkih rješenja. Uz osobno savjetovanje, nudimo vam i mogućnost obrazovanja. Više informacija o obrazovanju možete pročitati u aktualnim novostima...

Naša osnovna podloga za dobru organizaciju, stalno poboljšavanje i moderniziranje procesa je CERTIFIKAT KVALITETE  ISO 9001 - 2000.

26.05.2016 Strateško partnerstvo

Želimo vas obvestiti, da je podjetje Strix sklenilo dogovor o strateškem partnerstvu s podjetjem Kolektor Sisteh. Gre za pomemben korak, ki je bil storjen z namenom sinergijskih učinkov pri izvedbi celovitih tehnoloških projektov na področju upravljanja z vodami in nam bo dolgoročno pomagal pri širitvi na mednarodne trge.

[več]

31.10.2013 Ugodna oprema

Ponujamo ugodno opremo starejšega datuma, ki ni bila nikoli v funkciji.

[več]

Zaključeni projekti

Radenska d.d. Radenci

Priprava vode za potrebe živilske tehnologije – Pepsi cola.

Dijamant a.d., Zrenjanin

Priprava vode za proizvodnjo

GGD d.d., Bašelj

Izboljšanje vodooskrbe in kakovosti vode na trasi zajetje Bašelj - stolpni vodohram Kranj

 

Copyright @ 2018 | +386 1 546 60 50 | kontakt | o avtorju