S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Iskalnik
 
Anketa

Ali ste zadovoljni s kvaliteto vaše vode ?

Da, zelo
Še kar
Niti ne
Sploh ne

 
 
Akcije dokumenta

Tehničko savjetovanje

Zadovoljstvo kupaca i korisnika je naša glavna misao vodilja.


Vlastiti razvoj tehnoloških rješenja u sudjelovanju s domaćim i stranim poduzećima za razvoj i institutima jamči važan oslonac na rješenja pri upotrebi  komponenata visoke kvalitete. Stručnjaci smo na području odlučivanja i savjetovanja pri upotrebi pravilnih i pouzdanih tehnološko tehničkih rješenja. Uz osobno savjetovanje, nudimo vam i mogućnost obrazovanja. Više informacija o obrazovanju možete pročitati u aktualnim novostima...

Naša osnovna podloga za dobru organizaciju, stalno poboljšavanje i moderniziranje procesa je CERTIFIKAT KVALITETE  ISO 9001 - 2000.

26.05.2016 Strateško partnerstvo

Želimo vas obvestiti, da je podjetje Strix sklenilo dogovor o strateškem partnerstvu s podjetjem Kolektor Sisteh. Gre za pomemben korak, ki je bil storjen z namenom sinergijskih učinkov pri izvedbi celovitih tehnoloških projektov na področju upravljanja z vodami in nam bo dolgoročno pomagal pri širitvi na mednarodne trge.

[več]

31.10.2013 Ugodna oprema

Ponujamo ugodno opremo starejšega datuma, ki ni bila nikoli v funkciji.

[več]

Zaključeni projekti

KRKA d.d., Novo mesto

Priprava vode iz reke Krke

Cerknica, Slovenija

Filtracija za potrebe pitne vode

Kovinar Kočevje d.o.o., Onkološki inštitut Ljubljana

Priprava vodovodne vode za potrebe bolnice.

 

Copyright @ 2017 | +386 1 546 60 50 | kontakt | o avtorju