S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Iskalnik
 
Anketa

Ali ste zadovoljni s kvaliteto vaše vode ?

Da, zelo
Še kar
Niti ne
Sploh ne

 
 
Akcije dokumenta

Održavanje sistema

Servisno održavanje

Servisno održavanje jedan je od važnih temelja dobroga odnosa s kupcima.

Iz tog razloga poduzeće na tom području ima kvalitetno osposobljene i obrazovane stručnjake koji svojo naobrazbu neprestano nadgrađuju. Korisnicima nudimo cjelovitu potporu pri održavanju opreme. Tehnička ekipa poduzeća tako jamči stručne posege.
Za nesmetano djelovanje naših uređaja prije svega brinemo preventivnim održavanjem. Tako  kupcu uštedimo vrijeme i novac zbog ispada. Tomu primjerno je i opremljeno skladište rezervnih dijelova što znači da se pobrinemo za brzu dobavu opreme od proizvođača.

05.09.2018 Obvestilo o pripojitvi družbe Kolektor Strix d.o.o.

Skladno s predhodno junijsko najavo vas obveščamo, da je tudi uradno zaključen postopek pripojitve družbe Kolektor Strix, d.o.o., Cesta dveh cesarjev 403, 1000 Ljubljana k družbi Kolektor Sisteh d.o.o., Zasavska cesta 95, 1231 Ljubljana – Črnuče.

[več]

26.05.2016 Strateško partnerstvo

Želimo vas obvestiti, da je podjetje Strix sklenilo dogovor o strateškem partnerstvu s podjetjem Kolektor Sisteh. Gre za pomemben korak, ki je bil storjen z namenom sinergijskih učinkov pri izvedbi celovitih tehnoloških projektov na področju upravljanja z vodami in nam bo dolgoročno pomagal pri širitvi na mednarodne trge.

[več]

Zaključeni projekti

Istrakop d.o.o., Aquapark Istralandia

Rekuperacija odpadne vode iz peščenih filtrov

Kovinar Kočevje d.o.o., Onkološki inštitut Ljubljana

Priprava vodovodne vode za potrebe bolnice.

Tržič, Slovenija

Priprava pitne vode

 

Copyright @ 2019 | +386 1 546 60 50 | kontakt | o avtorju