S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Iskalnik
 
Anketa

Ali ste zadovoljni s kvaliteto vaše vode ?

Da, zelo
Še kar
Niti ne
Sploh ne

 
 
Akcije dokumenta

Projektiranje

Images
Projektni načrt Projektni načrt

Projektiranje s področja čistilnih naprav in priprav voda, energetike, prezračevanja, čiščenja zraka, tehnoloških procesov in podobno za uporabo v industriji, javnih podjetjih, farmaciji in živilski industriji.


Strokovna skupina inženirjev s področja kemijske tehnologije, strojništva in elektrotehnike zagotavlja sodobne pristope in uvajanje tehnoloških postopkov, ki naročniku zagotavlja ekonomsko ugodne in sodobne rešitve.

05.09.2018 Obvestilo o pripojitvi družbe Kolektor Strix d.o.o.

Skladno s predhodno junijsko najavo vas obveščamo, da je tudi uradno zaključen postopek pripojitve družbe Kolektor Strix, d.o.o., Cesta dveh cesarjev 403, 1000 Ljubljana k družbi Kolektor Sisteh d.o.o., Zasavska cesta 95, 1231 Ljubljana – Črnuče.

[več]

26.05.2016 Strateško partnerstvo

Želimo vas obvestiti, da je podjetje Strix sklenilo dogovor o strateškem partnerstvu s podjetjem Kolektor Sisteh. Gre za pomemben korak, ki je bil storjen z namenom sinergijskih učinkov pri izvedbi celovitih tehnoloških projektov na področju upravljanja z vodami in nam bo dolgoročno pomagal pri širitvi na mednarodne trge.

[več]

Zaključeni projekti

GGD d.d., Bašelj

Izboljšanje vodooskrbe in kakovosti vode na trasi zajetje Bašelj - stolpni vodohram Kranj

Kovinar Kočevje d.o.o., Onkološki inštitut Ljubljana

Priprava vodovodne vode za potrebe bolnice.

Avtomobilska industrija

Priprava vode za lakirnico

 

Copyright @ 2020 | +386 1 546 60 50 | kontakt | o avtorju