S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Iskalnik
 
Anketa

Ali ste zadovoljni s kvaliteto vaše vode ?

Da, zelo
Še kar
Niti ne
Sploh ne

 
 
Akcije dokumenta

Servisna dejavnost in vzdrževanje


Dejavnost inženiringa in odgovornost za dobro delovanje zgrajenih sistemov ter dobavljenih komponent zahteva spremljanje delovanja v garancijskem roku, kakor tudi v nadaljnji obratovalni dobi.


S tem kupcem naprav zagotavljamo varno obratovanje, dolgo življenjsko dobo ter prihranek na podlagi nemotenega obratovanja brez nujnih vmesnih posredovanj.


Servis in vzdrževanje sistemov zajema;


- preventivno zamenjavo vitalnih delov sistema,

- redno kontrolo delovanja sistemov kot celote,

- skrb za delovanje sistemov in parametrov,

- zagotavljanje originalnih delov,

- zagotavljanje delov v najkrajšem času.


Omogočamo servis posameznih komponent; črpalk, merilnikov, ventilov itd., ki jih skupina KOLEKTOR STRIX prodaja končnemu uporabniku.


Servisno in vzdrževalno dejavnost opravljajo strokovnjaki različnih strok, ki se izobražujejo v sistemu skupine KOLEKTOR STRIX in pri proizvajalcih komponent tako v tujini kot tudi doma.

05.09.2018 Obvestilo o pripojitvi družbe Kolektor Strix d.o.o.

Skladno s predhodno junijsko najavo vas obveščamo, da je tudi uradno zaključen postopek pripojitve družbe Kolektor Strix, d.o.o., Cesta dveh cesarjev 403, 1000 Ljubljana k družbi Kolektor Sisteh d.o.o., Zasavska cesta 95, 1231 Ljubljana – Črnuče.

[več]

26.05.2016 Strateško partnerstvo

Želimo vas obvestiti, da je podjetje Strix sklenilo dogovor o strateškem partnerstvu s podjetjem Kolektor Sisteh. Gre za pomemben korak, ki je bil storjen z namenom sinergijskih učinkov pri izvedbi celovitih tehnoloških projektov na področju upravljanja z vodami in nam bo dolgoročno pomagal pri širitvi na mednarodne trge.

[več]

Zaključeni projekti

Probištip, Makedonija

Priprava vode za potrebe mesta

Kovinar Kočevje d.o.o., Onkološki inštitut Ljubljana

Priprava vodovodne vode za potrebe bolnice.

KRKA d.d. Novo mesto

Priprava hladilne vode iz reke Krke.

 

Copyright @ 2020 | +386 1 546 60 50 | kontakt | o avtorju