S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Iskalnik
 
Anketa

Ali ste zadovoljni s kvaliteto vaše vode ?

Da, zelo
Še kar
Niti ne
Sploh ne

 
 
Akcije dokumenta

Dejavnosti skupine

V skupini KOLEKTOR STRIX uspehe gradimo na prilagajanju potrebam naročnikov glede na kompleksnost in obseg problema.


Z nami lahko sodelujete že na idejnem nivoju, sposobni smo pripraviti rešitev in jo seveda tudi izvesti. V vseh stopnjah temeljimo na odprtosti in fleksibilnosti, saj naročniku vedno prisluhnemo. Z rezultati našega ustvarjanja in dela so zadovoljna priznana slovenska podjetja, kot so npr. Krka tovarna zdravil d.d., Gorenje d.d., Revoz d.d., Pivovarna Laško d.d., Radenska d.d., LEK farmacevtska družba d.d.,... Odprti smo tudi za trg izven Slovenije, tako z našim znanjem in dejavnostmi v zadnjih letih segamo še v tujino.

Na podlagi številnih referenc in izvedenih projektov in s tem pridobjenih izkušenj, ter s podporo naših zaupanja vrednih dobaviteljev smo se sposobni hitro prilagoditi tudi vašim željam in potrebam.

Z veseljem se bomo odzvali vsakemu povabilu za sodelovanje. Veselimo se novih izzivov, izkušenj, znanja...


Strix skupina

Osnovne dejavnosti skupine KOLEKTOR STRIX d.o.o.:

Podjetje je nosilno inovativno in tehnološko usmerjeno. Vključuje znanja nosilcev ostalih podjetij skupine Strix in jih zaokrožuje z realizacijo večjih inženiring poslov doma in v tujini. Zagotavlja:

- Inženiring - izgradnja visoko tehnoloških naprav

- Trgovina na debelo za procesno opremo

- Projektiranje tehnoloških, elektro in strojno energetskih procesov (procesni sistemi v industriji)

- Svetovanje in nadzor

- Servis opreme in inženiring projektov

- Nove tehnologije priprave vod za vsa področja

- Okoljske tehnologije

- Zastopanje podjetij

- IzobraževanjeInženiring

Podjetje ima oddelek projektiranje, oddelek inženiring z organizacijo izvedbe in oddelek servis in montaža. Inženiring oddelek je zadolžen za koordinacijo in izvedbo od začetka do primopredaje večjih tehnoloških sistemov.
Servis je specializiran za tehnološke postroje, ki jih snuje in izgradi podjetje strix, za montažo in vzdrževanje opreme, ki jo posredujemo preko zastopanja drugih podjetij in za preventivno vzdrževanje opreme in postrojev.
Projektantski tim poskrbi za izvedbo vseh vrst projektne dokumentacije s področja strojne, energetske, elekto in tehnološke stroke. Zagotavlja:

- Razvoj novih tehnologij

- Svetovanje

- Inženiring izgradnja sistemov

- Vzdrževanje in servis

- Projektiranje v energetiki, prezračevanju, elektrotehniki

- Vodenje projektov

- Nadzor izvedbeProdaja industrijske opreme

Oddelek za zastopanje in posredovanje procesne opreme na tržišču, kakor za svetovanje in rešitve vgradnje opreme za pravilno delovanje, izobraževanje uporabnikov in obveščanje o novostih. Ima organizirano skladišče vitalne opreme tako, da je najbolj pogosto uporabljena oprema na zalogi. Poskrbi za logistiko nabave in dobave opreme. Zagotavlja:

- Svetovanje in rešitve

- Zastopanje podjetij

- Trgovina s procesno opremo

- Izobraževanje


05.09.2018 Obvestilo o pripojitvi družbe Kolektor Strix d.o.o.

Skladno s predhodno junijsko najavo vas obveščamo, da je tudi uradno zaključen postopek pripojitve družbe Kolektor Strix, d.o.o., Cesta dveh cesarjev 403, 1000 Ljubljana k družbi Kolektor Sisteh d.o.o., Zasavska cesta 95, 1231 Ljubljana – Črnuče.

[več]

26.05.2016 Strateško partnerstvo

Želimo vas obvestiti, da je podjetje Strix sklenilo dogovor o strateškem partnerstvu s podjetjem Kolektor Sisteh. Gre za pomemben korak, ki je bil storjen z namenom sinergijskih učinkov pri izvedbi celovitih tehnoloških projektov na področju upravljanja z vodami in nam bo dolgoročno pomagal pri širitvi na mednarodne trge.

[več]

Zaključeni projekti

Tržič, Slovenija

Priprava pitne vode

Radenska d.d. Radenci

Priprava vode za potrebe živilske tehnologije – Pepsi cola.

Dana d.o.o., Mirna

Rekonstrukcija vstopnega sistema za polnilnico ustekleničene vode

 

Copyright @ 2019 | +386 1 546 60 50 | kontakt | o avtorju