S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Iskalnik
 
Anketa

Ali ste zadovoljni s kvaliteto vaše vode ?

Da, zelo
Še kar
Niti ne
Sploh ne

 
 
Akcije dokumenta

Tehnično svetovanje

Zadovoljstvo kupcev in uporabnikov je naše osnovno vodilo.


Lastni razvoj tehnoloških rešitev v sodelovanju z domačimi in tujimi razvojnimi podjetji in inštituti zagotavlja pomembno zanesljivost rešitev ob uporabi visoko kakovostnih komponent. Smo strokovnjaki na področju odločanja in svetovanja pri uporabi pravilne in zanesljive tehnološke tehnične rešitve. Poleg osebnega svetovanja z naše strani, vam nudimo tudi možnost izobraževanja. Več informacij o izobraževanju si preberite v aktualnih novicah...

Naša osnovna podlaga za dobro organizacijo, stalno izboljševanje in posodabljanje procesov je CERTIFIKAT KAKOVOSTI  ISO9001-2008.05.09.2018 Obvestilo o pripojitvi družbe Kolektor Strix d.o.o.

Skladno s predhodno junijsko najavo vas obveščamo, da je tudi uradno zaključen postopek pripojitve družbe Kolektor Strix, d.o.o., Cesta dveh cesarjev 403, 1000 Ljubljana k družbi Kolektor Sisteh d.o.o., Zasavska cesta 95, 1231 Ljubljana – Črnuče.

[več]

26.05.2016 Strateško partnerstvo

Želimo vas obvestiti, da je podjetje Strix sklenilo dogovor o strateškem partnerstvu s podjetjem Kolektor Sisteh. Gre za pomemben korak, ki je bil storjen z namenom sinergijskih učinkov pri izvedbi celovitih tehnoloških projektov na področju upravljanja z vodami in nam bo dolgoročno pomagal pri širitvi na mednarodne trge.

[več]

Zaključeni projekti

Avtomobilska industrija

Priprava vode za lakirnico

Radenska d.d. Radenci

Priprava vode za potrebe živilske tehnologije – Pepsi cola.

Farmacija

Priprava demi vode

 

Copyright @ 2020 | +386 1 546 60 50 | kontakt | o avtorju