S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Iskalnik
 
Anketa

Ali ste zadovoljni s kvaliteto vaše vode ?

Da, zelo
Še kar
Niti ne
Sploh ne

 
 
Akcije dokumenta

Rešitve za predelovalno industrijo

Images
Membranske tehnologije čiščenja in priprave voda za industrijo Membranske tehnologije čiščenja in priprave voda za industrijo
Merjenje pretoka v delno polni cevi Merjenje pretoka v delno polni cevi
Čiščenje odpadne vode iz lakirnic in galvanizacij Čiščenje odpadne vode iz lakirnic in galvanizacij
Dozirni sistemi Dozirni sistemi

Membranske tehnologije čiščenja in priprave voda

Tehnološko napredna rešitev filtracije vode z popolnim avtomatskim vodenjem procesa. Stopnja čiščenja vod z doseganjem SDI indeksa pod 0.5 , prevodnosti pod 0,1 S/cm.

Prečiščena voda se uporablja za potrebe proizvodnje tekstilnih vlaken, 24 ur na dan, brez stalne prisotnosti upravljalca.

Podobne aplikacije: priprava vod za vodovode, parne kotlarne, farmacijo, izcedne vode deponij, odpadne vode, itd.Merjenje pretoka v delno polni cevi

Merilnik Krohne Tidalflux izredno poenostavi meritve pretokov v kanalizacijskih sistemih. Izredno enostavna vgradnja in visoka zanesljivot sta odločilni prednosti.


Zaradi porasta nivojev rek, kamor se izlivajo odpadne vode, se večkrat pojavi problem dvosmernih pretokov ali zastojev pretokov. Vse tradicionalne merilne metode ob takih situacijah odpovedo! S Krohne merilnikom Tidalflux merimo nivo, hitrost in smer pretoka, tako da lahko natačno izmerimo količine pretečene vode.
V meritvah odpadnih voda so zajete tudi meteorne vode. V primeru večjih količin padavin, meteorne vode lahko postanejo izredno bistre in tako onemogočijo izvedbe meritev, ki temeljijo na vsebnosti delcev (Doppler efekt).
Večje temperaturne razlike med vodo in ozračjem povzročajo nastanek meglic. Meglice povzročajo povečano vsebnost vlage, ki dodatno negativno vpliva na ultrazvočne mertive nivoja, ki so običajno temelj odprtokanalskih meritev.Čiščenje odpadne vode iz lakirnic in galvanizacij

Fizikalni kemijski postopek obdelave odpadnih voda s pripravo vode za izpiranje z membransko tehnologijo; reverzna osmoza. Kvaliteta odpadne vode je primerna za iztok v javno kanalizacijo z dodelavo in recirkulacijo tudi za iztok v vodotok.

V celoti avtomatiziran sistem z nadzorom in lokalnim vodenjem.Dozirni sistemi

Sistemi za doziranje kemikalij za različne potrebe v industriji, kompletno z vso spremljajočo opremo, meritvami pretokov, tlakov, avtomatizacijo delovanja in nadziranja.05.09.2018 Obvestilo o pripojitvi družbe Kolektor Strix d.o.o.

Skladno s predhodno junijsko najavo vas obveščamo, da je tudi uradno zaključen postopek pripojitve družbe Kolektor Strix, d.o.o., Cesta dveh cesarjev 403, 1000 Ljubljana k družbi Kolektor Sisteh d.o.o., Zasavska cesta 95, 1231 Ljubljana – Črnuče.

[več]

26.05.2016 Strateško partnerstvo

Želimo vas obvestiti, da je podjetje Strix sklenilo dogovor o strateškem partnerstvu s podjetjem Kolektor Sisteh. Gre za pomemben korak, ki je bil storjen z namenom sinergijskih učinkov pri izvedbi celovitih tehnoloških projektov na področju upravljanja z vodami in nam bo dolgoročno pomagal pri širitvi na mednarodne trge.

[več]

Zaključeni projekti

Avtomobilska industrija

Priprava vode za lakirnico

KRKA d.d., Novo mesto

Priprava vode iz reke Krke

Tržič, Slovenija

Priprava pitne vode

 

Copyright @ 2020 | +386 1 546 60 50 | kontakt | o avtorju